ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Europa League Preview: Τότεναμ - Αστέρας

Διαβάστε πως παρουσιάζεται η αναμέτρηση του Αστέρα, από μεγάλες ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, όπως το goal.com.

Η Τότεναμ επιστρέφει στη φάση των γκρουπ του Europa και αντιμετωπίζει τον ηγέτη του ομίλου Αστέρα στο πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς που θα δώσει στη σειρά. 

 

Οι Σπερς γνώρισαν την συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ με 4-1 και αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην Ευρώπη. Μπήκαν στα γκρουπ και στους δύο πρώτους αγώνες συνάντησε αδιέξοδο, πρώτα στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν (0-0) και μετά από τον Ντεμπά Μπα ο οποίος ισοφάρισε για την Μπεσίκτας στις καθυστερήσεις και πήρε το βαθμό μέσα στο White Hart Lane.

 

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο σκέφτεται πως θα γυρίσει το κλίμα και η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες, όπως έγινε κόντρα στην ομάδα που προπονούσε, την Σαουθάμπτον την οποία και κέρδισε η Τότεναμ με 1-0, όμως την αμέσως επόμενη αγωνιστική οι υποσχέσεις για καλές εμφανίσεις εξαλείφθηκαν αφού ήρθε η τεσσάρα από την Σίτι.

 

Ο μέσος Ράιν Μάσον και οι συμπαίκτες του πρέπει τώρα να συγκεντρωθούν στα τρία ματς που δίνουν μέσα σε έξι μέρες με Αστέρα για την Ευρώπη, Νιούκαστλ στο Πρωτάθλημα και Αλμπιον για το Λιγκ Καπ.

 

"Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε μια σειρά αγώνων στο γήπεδό μας και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε όπως πρέπει" είπε ο Μάσον σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου.

 

Ο Ποκετίνο έχει τις επιλογές για να χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες στους θεσμούς που αγωνίζεται η Τότεναμ και να τα καταφέρει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Ο Μάσον είναι ένα παράδειγμα για τις επιλογές των Σπερς καθώς πολλές φορές έχει βοηθήσει από τον πάγκο όπως έκανε στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ όπου και σκόραρε.

 

Ο επιθετικός Ρομπέρτο Σολδάδο πέτυχε και αυτός γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο ματς με την Σίτι καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και δεν έκανε το 2-2. 

 

"Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, ενόψει των επόμενων την Πέμπτη και την Κυριακή και να κοιτάξουμε μπροστά. Κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δουλεύω σκληρά και πιστεύω πως τα γκολ θα έρθουν σύντομα", ανέφερε ο Σολδάδο.

 

Ο Αστέρας βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου με μία σπουδαία νίκη με την Παρτιζάν και την ισοπαλία στην Πόλη με το γκολ του Πάρα κόντρα στην Μπεσίκτας.

 

Ο ελληνικός σύλλογος έχει παίξει ήδη οκτώ παιχνίδια στη σεζόν για το θεσμό αφού ξεκίνησε στο β’ προκριματικό γύρο και άντεξε στην μακρά αυτή πορεία. 

 

Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας για επτά αγώνες, ενώ η Τότεναμ στο γήπεδό της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά σε δέκα αγώνες από ένα άλλο ελληνικό κλαμπ, τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011-2012.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων