ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι δύο μεγάλες απώλειες της ΑΕΛ

Αμρ Ουάρντα και Μάρκο Νούνιτς δεν θα ενισχύσουν την ΑΕΛ στα play out - ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

 

Αμρ Ουάρντα: Οση μπάλα ξέρει , τόσα προβλήματα δημιουργεί εξαιτίας της συμπεριφοράς του. 0 Μιχάλης Γρηγορίου δεν σχεδιάζει με τον Ουόρντα στα πλάνα του. Ο παίκτης δεν είχε και πολλή... όρεξη να προπονηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης. Ο Αλέξης Κούγιας τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και  πλέον παίκτης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, με τις πιθανότητες να επιστρέφει πλέον στην πατρίδα του να είναι αρκετές.

Μάρκο Νούνιτς: Στην πατρίδα του βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό o Σέρβος στράικερ. Ο 26χρονος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μετά την επέμβαση βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Φέτος Νούνιτς αγωνίστηκε σε 23 ματς της ΑΕΛ, έχοντας πετύχει δύο τέρματα και μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων