ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΛ αν...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε πως θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω οφειλών προς τον Βέλαντε Τζούνιορ.

 

 ΛΑΡΙΣΑΑΣΤΕΡΑΣ


Οι βυσσινί κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με τρεις βαθμούς, αν δεν προχωρήσουν στην εξόφληση των χρημάτων στον Βέλα Τζούνιορ, τις επόμενες τρεις ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης του ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου στη νέα συζήτηση της υπόθεσης παραστεί ο αιτών για να εκθέσει τις απόψεις του επί των ειδικότερα αναφερόμενων στο σκεπτικό της παρούσας από 17.02.2020 και από 19.02.2020 κατατεθέντων εγγράφων υπομνημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων