ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς Αγιούμπ στην Τρίπολη

Ο Αγιούμπ απουσιάζει από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ξανά μέσα ο Βαγιαννίδης αλλά και οι Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Θεοχάρης, Αποστολάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία των «πράσινων» για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Αρκαδία και θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, όπως φαίνεται και από τα ονόματα που υπάρχουν στην αποστολή του «τριφυλλιού» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πρόλαβε το ματς ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όχι όμως και ο Αγιούμπ που από τα μέσα της εβδομάδας αντιμετώπιζε ενοχλήσεις. Εκτός γι' ακόμα ένα ματς ο Ινσούα, αλλά και οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Δώνης.

Μέσα οι Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Θεοχάρης, Αποστολάκης και Ζαγαρίτης.

Αναλυτικά:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νατς, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων