ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ένινγκ: "Δυνατή έδρα η Τρίπολη"

Ο τεχνικός του ΑΡΗ, Μίχαελ Ενιγνκ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην πολύ καλή δυνατή που έχει χτίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ αλλά και για την εικίνα της ομάδας του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Η Τρίπολη είναι δυνατή στην έδρα της, έχει 21 βαθμούς πλέον στην έδρα της. Πετύχαμε πρώτοι ένα γκολ, δεν βάλαμε ένα δεύτερο, παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τελικά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και έμεινε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος”, είπε αρχικά.

Για το ότι δεν έκανε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: “Είμαι ικανοποιημένος, αυτή ήταν η επιλογή μου, κατά την γνώμη μου όλα πήγαν καλά, θέλαμε τον βαθμό”.

Για τον Ιντέγε: “Δεν τον έχω δει ακόμα, γιατί μόλις τώρα τελείωσε το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν ξέρω ακόμα. Αμα δω ότι μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο τότε θα τον χρησιμοποιήσω”.

Για το Κύπελλο: “Προφανώς θέλουμε την πρόκριση την Πέμπτη απέναντι στον Ατρόμητο”.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων