ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς Ιντέγε και Μαντσίνι στην Τρίπολη ο ΑΡΗΣ

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ την Κυριακή (09/02, 15:00) ολοκληρώθηκε, με τον Μίκαελ Ενινγκ να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιντέγε και Μαντσίνι ενώ την τελευταία τους προπόνηση οι κιτρινόμαυροι θα την πραγματοποιήσουν στην Τρίπολη.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (09/02, 15:00), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης. 

Η αποστολή της ομάδας μας θα πετάξει αύριο το πρωί για την Καλαμάτα και το απόγευμα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση σε γήπεδο της πελοποννησιακής πόλης.

 

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων