ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αμφίβολος για ΑΣΤΕΡΑ ο Οικονόμου

Αμφίβολος για την αναμέτρηση Κυπέλλου της Πέμπτης (30/01, 19:30, Radio Arcadia 93.8) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΣΤΕΡΑ είναι ο Μάριος Οικονόμου.

 

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ υπέστη κάταγμα στη μύτη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και θα μεταβεί στην Ιταλία προκειμένου να κατασκευαστεί επί τόπου ειδική προστατευτική μάσκα που θα του επιτρέπει να αγωνιστεί άμεσα. 

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή (27/01) προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Φοίβος Μπότος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ έπαιξαν και μικρής διάρκειας οικογενειακό δίτερμα, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών και από την ομάδα Κ19 της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, πως οι δυο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 της Τρίπολης, ενώ όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στους "8" της διοργάνωσης τον Παναιτωλικό.

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των οκτώ του Κυπέλλου ορίστηκαν ως εξής:

Τρίτη 4/2

18:00 Λαμία - Ολυμπιακός

Τετάρτη 5/2

21:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πέμπτη 6/2

19:00 Άρης - Ατρόμητος

Ο αγώνας του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ ή τον Αστέρα θα οριστεί μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αστέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων