ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιντώτας: "Ο Ιγκλέσιας μου είπε τι έβγαλες"

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα, τόνισε πως ο Ιγκλέσιας τον πλησίασε και του είπε για την τρομερή επέμβαση την οποία πραγματοποίησε.

ΑΣΤΕΡΑΣΞάνθη

Αναλυτικά:

Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Μιχαηλίδης και μου είπε ότι μπαίνεις. Αυτά τα λεπτά είναι λίγο της στιγμής, μπαίνεις για να προλάβεις για να μην χαθεί και ο ρυθμός. Μπήκα και ήμουν έτοιμος. Σίγουρα μπορώ να σκεφτώ τη στιγμή που απέκρουσα την μπάλα, μέχρι να την δω να βγαίνει έξω, αυτό το ένα δευτερόλεπτο ήταν σαν μια ώρα, οπότε είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό. Εκείνη την ώρα αντιδράς. Ο Ιγκλέσιας ναι πραγματικά μου είπε αυτό, τι έβγαλες. Ευτυχώς για την ομάδα κατάφερα και βοήθησα. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη”.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων