ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πήρε Μαζουλουξή ο Πανιώνιος

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Πανιώνιο και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τα «κυανέρυθρα» την Τετάρτη (09/10).

 


ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣΟ Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποτελεί την τελευταία κίνηση ενίσχυσης για τους Νεοσμυρνιώτες. Οι δύο πλευρές μάλιστα υπέγραψαν συμβόλαιο ως το 2021.

Την Τετάρτη (09/10) αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Νίκκι Παπαβασιλείου, που αναμένεται να τον έχει στη διάθεσή του μετά τη διακοπή της Super League 1 λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΑΣΤΕΡΑ.

Ο Μαζουλουξής ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, παίζοντας με τα χρώματά τους στη Γ' Εθνική τη σεζόν 2015/16 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη βελγική Λιρς (2016/17) και στον Εργοτέλη (2017-2019), απ' όπου έμεινε ελεύθερος πριν λίγους μήνες.

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων