ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπήκε ο Στοχ ενόψει ΑΣΤΕΡΑ

O Μίροσλαβ Στοχ ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της προπόνησης της Πέμπτης (03.10) και γυμνάστηκε κανονικά.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΟΚ

Στην βροχερή Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν ξανά ο Μίροσλαβ Στοχ , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της προπόνησης της Πέμπτης (03.10) και γυμνάστηκε κανονικά.

Έτσι, το μοναδικό όνομα που υπήρχε στο ιατρικό δελτίο ήταν αυτό του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συνεχίζει το δύσκολο και μοναδικό δρόμο της αποθεραπείας.Ο Αντρέ Βιεïρίνια γυμνάστηκε κανονικά και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο.

Το Σάββατο (05.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων