ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δουβίκας στο a-s: "Ετσι δουλεύουμε για μια ακαδημία... πρότυπο"

Ο Γιάννης Δουβίκας, μίλησε στο a-s για την φιλοσοφία που υπάρχει στην Ακαδημία, το πλάνο που ακολουθείται κι ο βασικός στόχος!

 

Η Κ19, είναι στην 5η θέση, η Κ17 είναι 2η και η Κ15 στην 5η θέση! Μια ομάδα που... παίζει ψηλά παντού!

Ο Γιάννης Δουβίκας, που έχει εποπτικό ρόλο εξηγεί στο a-s το πλάνο που υπάρχει και αναφέρεται στην ισπανική και ολλανδική φιλοσοφία, στην οποία έχει στηριχτεί αυτό το εγχείρημα.

Καταφέραμε και ομαδοποιήσαμε τα τρία τμήματα κοινή φιλοσοφία, μεγάλη βοήθεια μας έδωσε το τουρνουά στη Λεϊρία με τα παιδιά του 2005. Τα παιδιά εκεί βελτιώνονται, παίρνουν τη βάση, η Κ17 είναι στους πρώτους δύο και έχουμε και εκεί μια καλή βάση. 

Η Κ19 είναι στην πρώτη 5άδα που δεν είχε πάει ποτέ ξανά, με ωραίο ποδόσφαιρο και παιδιά που μας ενδιαφέρει να τα βελτιώνουμε όσο περισσότερο γίνεται και να πάνε στην πρώτη ομάδα.

Επαγγελματικό συμβόλαιο όσοι έχουν;

Αυτή τη στιγμή είναι πέντε παιδιά, οι Τζίμας και Χριστόπουλος κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και κατεβαίνουν στα ματς. Φυσικά, στόχος μας είναι αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει. 

Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στο ισπανικό και ολλανδικό μοντέλο. Η συνεργασία με τους προπονητές και τους γυμναστές είναι πάνω σ' αυτήν την βάση. Δίνω εγώ τις Αρχές στην Κ15 και Κ17 και μετά τα παιδιά βάζουν την δική τους προσωπικότητα.

Η φιλοσοφία μας είναι να αποδώσουμε σωστό ποδόσφαιρο, με βάση την πρώτη ομάδα, να χαίρεται ο κόσμος αυτό που βλέπει και κυρίως τα παιδιά μας. Αυτό που θέλουμε δεν είναι πρωτίστως το αποτέλεσμα αλλά να δομήσουμε το τακτικό μας κομμάτι πάνω στις αρχές μας. Ετσι, είμαστε βέβαια ότι σε λίγα χρόνια η πρώτη ομάδα θα αποτελείται από παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της.

Πως έχετε χειριστεί το θέμα του κορονοϊού;

Η Ακαδημία μας θα μείνει κλειστεί για τις επόμενες μέρες... Οι μαθητές πήγαν σπίτι τους και οι παίκτες που είναι γεννημένοι το 2001 αν χρειαστούν στην πρώτη ομάδα σαφώς και είναι διαθέσιμοι. Οι παίκτες που έχουν φύγει, έχουν πάρει όλοι ατομικά προγράμματα, από την αρχή ακολουθούν άπαντες τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ευχή όλων μας είναι να σταματήσει αυτή η πανδημία, που είναι λογικό να μας ανησυχεί όλους. Ως ΑΣΤΕΡΑΣ κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να μπούμε στα γήπεδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων