ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VIDEO: Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό η Κ15

Η Κ15 δεν τα κατάφερε αυτή την αγωνιστική καθώς γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρει και η κιτρινομπλέ ΠΑΕ:

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Κ15: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-3 (photos)

 

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχει δημιουργήσει φάσεις, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο στο 18', με τον ΑΣΤΕΡΑ να προσπαθεί να πιέσει και να φέρνει σε κάποιες περιπτώσεις την μπάλα με αξιώσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έκανε νωρίς το 0-2. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε για τη μείωση του σκορ, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60' διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Βαλληνδράς, Ι. Παπαδόπουλος, Καλόγηρος (52' Ρουμελιώτης), Καραγλάνης, Τσαούσης (52' Λάσκαρης), Παπαδημητρίου, Κλέπωας, Α. Παπαδόπουλος (52' Σκιαδάς), Καλλαντζή, Τσιώλης (62' Ελέζι), Γκούρας (41' Μωραΐτης)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων