ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VIDEO: Ισόπαλη με τον ΑΡΗ η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ

Η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΡΗ για την 23η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΡΗΣ

Οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 14' με το τέρμα του Θεοδωρίδη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 74', με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά από αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα οι Αρκάδες ανέβηκαν στους 30 βαθμούς, παραμένοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οπως αναφέρει και η κιτρινομπλέ ΠΑΕ:

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ κρατούσε μέχρι το 75ο λεπτό τη νίκη απέναντι στον Άρη, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 σε αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, είχε ευκαιρία με τον Μιχόπουλο στο 10' και τελικά άνοιξε το σκορ στο 14'. Ο Κανελλόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Θεοδωρίδης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 75' στο τελικό 1-1. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστουδουλής, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι, Ματθαίου (75' Παπαγεωργίου), Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος, Γουσέτης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων