ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βαριά ήττα για την Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με 5-0 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

 

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΟΚ και ΑΣΤΕΡΑΣ έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο έμειναν στο μηδέν, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην επανάληψη, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δούμτση κι από εκεί και πέρα εκμεταλλεύτηκαν την αγωνιστική καθίζηση των Αρκάδων.

Στο 72΄ ύστερα από ενέργεια του Τζόλη και πάλι ο Δούμτσης έγραψε το 2-0 ενώ στο 80' ο Πανίδης διαμόρφωσε με κεφαλιά το 3-0 και στο 86΄ ο Γουσέτης με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Πανίδης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

Χριστοδουλής, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Ζορμπάς (83'  Αλέμης), Χριστόπουλος, Γλυνός, Θεοδωρίδης(70' Παπαγεωργίου), Κάρδαρης, Ali Baba, Μιχόπουλος (79' Ματθαίου), Τζίμας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων