ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ Κ-19: Μωρά με πολλά κιλά... ψυχή!

Η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ κατάφερε και γύρισε ένα ματς που κάποιοι άλλοι ίσως να το παρατούσαν. Οι Αρκάδες έδειξαν όμως ότι είναι γεννημένοι για να περπατούν στη... φωτιά!

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ


Με σοβαρές απουσίες και παίκτες από την Κ17 για να συμπληρώσει 18άδα, κατέβηκε η Κ19 του Αστέρα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Ο Γιάννης Δουβίκας δεν είχε στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Κανελόπουλο και Τανουσάι και τους τραυματίες Αλάγκμπε, Σωτηράκη, Ματθαίου και Ντίνε.


Η ομάδα του Αστέρα έδειξε πως διαθέτει ποιότητα και βάθος και παρά τις απουσίες της ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά, οι μικροί ΑΣΤΕΡΕΣ, με ψυχή και ποιότητα ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, νίκησαν τους Κρητικούς με 2-1 και παρέμειναν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και αποτελεσματικοί φτάνοντας στο 59' στην ισοφάριση. Ο Τζίμας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά πιάνοντας ένα δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Αλί που είχε πατήσει περιοχή, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Στο 75' ο Μιχόπουλος που είχε αναλάβει όλες τις εκτελέσεις κόρνερ, σημάδεψε σωστά τον Χριστόπουλο ο οποίος με καρφωτή κεφάλια έβαλε τον Αστέρα  μπροστά στο σκορ με 2-1.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, κ. Καϋμενακης παρέα με τον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο.

Αυτό αποδεικνύει πως στην ομάδα τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως το βλέμμα στο μέλλον αποτελεί το κύριο μέλημα όλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων