ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VIDEO: Νίκησε και η Κ19 τον ΟΦΗ!

Τη νίκη κατάφερε και πήρε η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ με 2-1.

 

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

Με ανατροπή σκορ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Ο.Φ.Η. σε αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό, με κεφαλιά του Ζορμπά, είχε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα πίσω στο σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 42' με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ αντέδρασαν. Στο 59' ο Τζίμας έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ali Baba ισοφάρισε. Στο 75' ο Μιχόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χριστόπουλος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ. 

Τρία λεπτά νωρίτερα, στο 72', δοκάρι είχε και ο Κάρδαρης με ωραία προσπάθεια και πολύ καλό σουτ, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Τζίμα από εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ. διότι ο διαιτητής είχε δώσει έμμεσο. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης, Χριστόπουλος, Ζορμπάς, Γλυνός, Γλέζος (46' Παπαδόπουλος), Μιχόπουλος, Ali Baba, Τζίμας, Θεοδωρίδης (75' Παπαγεωργίου)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων