ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ισοπαλία με Ολυμπιακό η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, το πρωί της Κυριακής (15/12).

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ:

"Σε έναν αγώνα χωρίς γκολ αλλά με ρυθμό και φάσεις στις δύο εστίες, ΑΣΤΕΡΑΣ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 για το πρωτάθλημα 19 της Super League. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, αφού στο 53' το σουτ του Ali Baba με το αριστερό χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Χριστοδουλής με τέσσερις επεμβάσεις είχε κρατήσει στο μηδέν τους φιλοξενούμενους. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του, εκτός από το δοκάρι του Ali Baba οι κιτρινομπλέ δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες ακόμη. 

 

Στο 70' το σουτ του Τζίμα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ πολύ κοντά από την εστία του Ολυμπιακού πέρασε και το σουτ του Κανελλόπουλου στο 85'".

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης (72' Παπαδόπουλος), Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι, Μούγιος (57' Μιχόπουλος), Κανελλόπουλος, Ali Baba, Τζίμας, Θεοδωρίδης (87' Ματθαίου)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων