ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξέφυγε με το διπλό η Κ17

Μία ακόμα νίκη κατάφερε και πήρε η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ με 2-1 για την 13η αγωνιστική.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Οι μικροί κιτρινομπλέ κατέκτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 28 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με 2-1 για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Μόλις στο 7' ο Αντωνάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον ΑΣΤΕΡΑ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 10'.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ όμως πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τέλος και κατάφερε να την πάρει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Ψεύτης, Διονυσόπουλος, Στασινόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης (74' Μπάτσι), Αντωνάκης, Προύντζος (82' Καντέλης), Κωστέας, Ανανιάδης, Ζουγλής

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων