ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

K17: Σκορ και θέαμα στο ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος (Video)

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να σώσει τη παρτίδα απέναντι στον Ατρόμητο και με λυτρωτή τον Κωστέα διατηρήθηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι και το 70ο λεπτό όταν και ο ο Μπουρνέλης πέτυχε το 1-0.

Οι Αρκάδες αντέδρασαν και κέρδισαν πέναλτι στο αμέσως επόμενο λεπτό το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κωστέας.

Οι Περιστεριώτες πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 83' με γκολ του Δαλαμήτρα, αλλά ο Κωστέας έδωσε και πάλι τη λύση για τον ΑΣΤΕΡΑ στο 87' γράφοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Aστέρας Τρίπολης: Ψεύτης, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Παπαθεωοδωρίδης,Καλογερόπουλος, Τσιράκης, Αντωνάκης, Προύντζος, Κωστέας,  Ανανιάδης, Ζούγλης.

Ατρόμητος: Δήμος, Τρόκας, Λάγγας, Σταματούλας, Ζάννης, Καραμάνης, Οικονόμου, Πάζα, Δαλαμήτρας, Γκουτίδης, Μπουρνέλης. Έπαιξαν και οι Παροτσίδης, Ράπτης, Ντόκο, Μανουσέλης.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

To βίντεο:

 

 

0000

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων