ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

K15: Παλικαρίσια ισοπαλία με Ολυμπιακό (VIDEO)

Η Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Οι μικροί κιτρινομπλέ είχαν αρκετές φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ετσι, η Κ15 βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ομάδα του Πανιωνίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θάνος, Παπαδόπουλος (18' Καλλαντζής), Ρουμελιώτης, Καραγλάνης, Λάσκαρης, Παπαδημητρίου, Κλέωπας (63' Καλογήρος), Τσιώλης, Μωραΐτης, Σκιαδάς (29'Σούρσος), Γκούρας.

Ολυμπιακός: Κονσολάκης, Μίνης, Χουρδάκης (67′ Νίνος), Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Διαμαντόπουλος (71′ Μαυρόπουλος), Ρούτσι (50′ Παπακανέλλος), Μοίρας, Βλέτσας (67′ Γιαννακόπουλος), Αρσενίδης.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων