ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ19: Ήταν ανώτερη αλλά ηττήθηκε από τον ΑΡΗ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ στη Θεσσαλονίκη από τον ΑΡΗ, αν και καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανώτερη από τους κιτρινόμαυρους.

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες κατάφεραν να βρουν δίχτυα πρώτοι στην αναμέτρηση, χάρη στο τέρμα το οποίο πέτυχε ο Κανελλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά στο 12'.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλί Μπάμπα, μετά από σέντρα του Γουσέτη, με προβολή πέτυχε το 0-2, ωστόσο μετά από απόφαση του επόπτη το γκολ δεν καταχωρήθηκε για τους κιτρινομπλέ.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 22'. Mετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, οι παίκτες του ΑΡΗ βγήκαν σε αντεπίθεση και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 37' οι κιτρινομπλέ έφτασαν κοντά στο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο ματς. Ο Αλί με ωραία ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή προσπέρασε τον αντίπαλο του, ωστόσο αυτός σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο ρέφερι του αγώνα είχε αντίθετη άποψη και δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, με την ομάδα της Τρίπολης να έχει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε δυνατά, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Στο 47' οι Αρκάδες βρέθηκαν μπροστά στην αντίπαλη εστία, ωστόσο η προσπάθεια τους δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ ο Χριστόπουλος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά τελευταία στιγμή, η άμυνα των γηπεδούχων απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. 

Στο 55' ο Άρης έκλεψε την μπάλα και με μια μεγάλη μπαλιά βρήκε στα αριστερά παίκτη. Ο χαφ του Άρη κατέβασε την μπάλα και έβγαλε τη σέντρα. Ο Βαβλιάκης του Άρη πετάχτηκε ανάμεσα σε Χριστόπουλο και Σωτηράκη και με προβολή έκανε το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο "άρχοντας" της αναμετρήσεις μαζί με τους επόπτες ευνόησαν σε τεράστιο βαθμό τους γηπεδούχους, βοηθώντας τους να φτάσουν στη νίκη.

Ωστόσο, οι Αρκάδες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ανταγωνιστικοί, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα στον αγώνα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης (74' Παπαγεωργίου), Σωτηράκης, Χριστόπουλος, Γλύνος, Μούγιος (69' Ματθαίος), Κανελλόπουλος, Ali Baba, Τζίμας, Μιχόπουλος (60' Θεοδωρίδης)

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων