ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπεντεβής: "Δεν θέλουμε νίκες και διακρίσεις, θέλουμε να βγάλουμε σωστούς ποδοσφαιριστές"

Ο Χρήστος Καρνέζης και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος ανέκριναν τον προπονητή της Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, Κώστα Μπεντεβή, στο Studio του Radio Arcadia 93.8 και στο πλαίσιο της εκπομπής "Arcadia Sports Show".

 

 ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Ο τεχνικός της Κ17, Κώστας Μπεντεβής που βρίσκεται για 13 χρόνια (!) στον ΑΣΤΕΡΑ, μίλησε για την εφετινή πορεία της ομάδας του που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επιπλέον, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και τα θέλω της Διοίκησης των κιτρινομπλέ, που δεν είναι κάποια πρωτιά ή μόνο νίκες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αλλά το ανέβουν οι παίκτες στην πρώτη ομάδα!

"Ο μεγαλύτερος στόχος του ΑΣΤΕΡΑ δεν είναι κάποια πρωτιά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά τα παιδιά των ακαδημιών να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Η Διοίκηση μας στηρίζει και δεν είπε ποτέ, πάρτε την πρώτη θέση ή την δεύτερη", είπε χαρακτηριστικά...

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων