ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VIDEO: Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ17- Kέρδισε και τον ΟΦΗ!

Ακόμα μια νίκη (την 4η σε 6 ματς) πήρε η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ που επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 στην Τρίπολη το πρωί του Σαββάτου (12/10), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της.

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ όμως χρειάστηκε μια εκτέλεση φάουλ του Παπαθεοδωρίδη στο 83' για να πάρει κεφάλι στο σκορ και να... ηρεμήσει.

Μετά το 1-0, το άγχος είχε φύγει κι έτσι στο 88' ο Καντέλης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σφράγισε τη νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Οι Αρκάδες έφτασαν τους 14 βαθμούς κι έχουν 4 παραπάνω από ΑΕΚ και Παναιθηναϊκό που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας 10 βαθμούς αλλά και παιχνίδι λιγότερο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Ψεύτης, Διονυσόπουλος, Στασινόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης (77' Ρουμπιές), Αντωνάκης (85' Καντέλης), Προύντζος, Κωστέας (65' Φραγκιαδάκης), Ανανιάδης (46' Ζουγλής), Μπάτσι (46' Χριστόπουλος)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων