ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λευκή ισοπαλία με Παναθηναϊκό η Κ17 (Video)

Παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League.

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κιτρινομπλέ, απώλεσαν τεράστια ευκαιρία στο 84΄για να πάρουν τη νίκη όταν ο Χριστόπουλος από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την μπαλιά του Αντωνάκη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και απείλησε στο 19' με τον Τσιράκη και στο 28' με τον Προύντζο, για να απαντήσει στις ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός στο 38'.

Στο 54' η κεφαλιά του Καλογερόπουλου από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ ενώ ο Καραχάλιος σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τους φιλοξενούμενους, στο 62' και στο 64', με διπλή επέμβαση στην δεύτερη φάση. 

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ άγγιξε το γκολ, στο 84' με την ευκαιρία του Χριστόπουλου και στις καθυστερήσεις με το ψαλιδάκι του Καλογερόπουλου, που έφυγε λίγο άουτ. Στην εκπνοή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιράκης. 

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ:

Καραχάλιος, Ασημάκης, Χριστόπουλος (89' Φραγκιαδάκης), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης, Προύντζος, Κωστέας, Ανανιάδης (65' Μπάτσι), Θεοδωρόπουλος (46' Στασινόπουλος)

To βίντεο:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων