ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσαν οι Νέοι

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super Legaue Κ19, ο ΑΣΤΕΡΑΣ, που γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65' με τον Βοΐλη να σκοράρει έπειτα ατομική προσπάθεια, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

'Ενα τρίποντο που δεν άξιζαν επ' ουδενί οι ερυθρόλευκοι καθώς βρήκαν το γκολ στη μοναδική στιγμή τους δεύτερο ημίχρονο τη στιγμή που ο ΑΣΤΕΡΑΣ απώλεσε πολλές καλές στιγμές για να βρει κι εκείνος δίχτυα.

Οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία, έπεσαν όμως και σε έναν πολύ καλό Τζολάκη που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού U19:

Τζολάκης, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Φέκκας , Σουρλής, Μαρίνος, Βοΐλης.

Οι αλλαγές: Αρσενίδης, Λιάτσος, Ντόι

 

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης U19:

Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Ζορμπάς, Σωτηράκης, Τανουσάι, Μιχόπουλος, Αλάγκμπε, Αλί Μπαμπά, Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων