ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δουβίκας: "Παίκτες χωρίς ατέλειες που θα σταθούν στην πρώτη ομάδα" (Video)

Στο studio του Radio Arcadia 93.8 και την εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" (καθημερινά στις 14:00), φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ και προπονητής της ομάδας Κ19, Γιάννης Δουβίκας!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αντικείμενο της συζήτησης, η λειτουργία των τμημάτων υποδομής των Αρκάδων, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα.

Ακόμα, δόθηκε έμφαση στην ομάδα Κ19, της οποίας αποτελεί τον πρώτο προπονητή και η οποία την ερχόμενη Κυριακή (25/08) θα κάνει την πρεμιέρα της στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Γιάννης Δουβίκας επιπλέον μίλησε για το "παιδαγωγικό" έργο που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών και τις δυσκολίες που εκείνο έχει για όσους ασχολούνται μ' αυτό αλλά και τη σημασία που έχει για κάθε ομάδα να πηγαίνει καλά στο αναπτυξιακό κομμάτι.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων