ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πήρε τη "ρεβάνς" η κ19 του ΑΣΤΕΡΑ

Η K19 του Αστέρα υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (07/08) στις εγκαταστάσεις του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίρνει την νίκη στο 90' απέναντι στους μικρούς Αρκάδες σε ένα φανταστικό παιχνίδι, με εφτά συνολικά τέρματα από τις δυο ομάδες και τελικό σκορ 4-3. 

Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον αγώνα της Παιανίας, με το τελικό 4-3 να αφήνει μια γλυκόπικρα συναισθήματα.

Στον επαναληπτικό αγώνα στην Τρίπολη η ομάδα του Αστέρα παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη, καθώς όπως είχαμε αναφέρει η φετινή κ19 αποτελεί μια καινούργια ομάδα και οι παίκτες μέρα με την μέρα γνωρίζονται καλύτερα ποδοσφαιρικά!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Αρκάδες καθώς λίγα λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Μπόζνου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με αυτογκόλ! Μετά από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα η μπάλα χτύπησε στον Ζορμπά και κατέληξε στα δίχτυα του Χριστοδουλή.

Η ομάδα του Αστέρα ξεπέρασε γρήγορα το σοκ και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατοχής, δεν έδωσε πάλι την ευκαιρία στους παίκτες των πράσινων να απειλήσουν, μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όπου και παρέμεινε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή στο γήπεδο του Αστέρα, μετουσιώθηκε και σε γκολ. Οι Αρκάδες, μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά, κατάφεραν να κλέψουν την μπάλα και με σέντρα από τα αριστερά, ο Θεοδωρίδης προσπάθησε για το γκολ, κάτι όμως που ήρθε από παίκτη του Παναθηναϊκού, ανταποδίδοντας έτσι στον Παναθηναϊκό με το ίδιο νόμισμα το γκολ που δέχτηκε.

Η ψυχολογία ήταν καθαρά πλέον με τους Αρκάδες οι οποίοι παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο και με πίεση σε όλο το γήπεδο, κάτι που δουλεύεται και στην πρώτη ομάδα, κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά μετά από πίεση και πάλι κέρδισαν το κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχόπουλος ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση βρήκε τον Κάρδαρη, ο οποίος με καρφωτή κεφάλια έγραψε το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/08) στις 17:30 στην Αθήνα, το Κερατσίνι. Μια ομάδα που πριν λίγες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού σε φιλική αναμέτρηση.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Χριστοδουλής, Χριστόπουλος, Κάρδαρης, Ζορμπάς, Σωτηράκης, Ντίνε, Τανουσάι, Μούγιος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Θεοδωρίδης

Επαιξαν και οι: Χριστιδουλής, Γληνός, Αντωνάκης, Αλέμης, Παπαδόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσιράκης, Διονυσόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων