ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φανταστικό ματς στο πρώτο φιλικό της Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ

Το πρώτο της φιλικό για τη σεζόν 2019-20, έδωσε η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο (03/08) στην Παιανία, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν σκορ και θέαμα!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Συνολικά, σημειώθηκαν 7 τέρματα με τους "πράσινους" να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-3 σ' ένα παιχνίδι με φοβερή διακύμανση στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, όμως ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε για τον ΑΣΤΕΡΑ. Οι πράσινοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Παναθηναϊκός βρήκε και τρίτο τέρμα για να έρθει ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα του Αλάγκμπε ο οποίος σκόραρε δις για να διαμορφώσει το 3-3.

Οι πράσινοι που έδιναν το τρίτο τους φιλικό, "έκλεψαν" τη νίκη στο φινάλε πετυχαίνοντας και 4ο τέρμα.

Ο Γιάννης Δουβίκας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του πλην των τρυαματιών Αλί Μπάμπα και Καραχάλιου αλλά και του Τερεζίου που ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το φιλικό με τον Πανιώνιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι 9 από τους 22 ποδοσφαιριστές είναι παίκτες που "ανέβηκαν" φέτος από την Κ17 ενώ οι 7 μεταγραφές!

Στα θετικά, η χρησιμοποίηση των Ντίνε και Παπαγεωργίου, οι οποίοι πέρυσι ταλαιπωρήθηκαν από χιαστούς κι έχασαν τη χρονιά αλλά έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, όπως και ολόκληρη η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.

Η πλήρως ανανεωμένη ομάδα του Γιάννη Δουβίκα, στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται πως και η φετινή ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League K19!

Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες την ερχόμενη Τετάρτη (07/08, 17:00) στις εγκαταστάσεις του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αυτή τη φορά.

ΑΣΤΕΡΑΣ Α' Ημίχρονο: Χριστοδουλής, Παπαδόπουλος, Κάρδαρης, Ζορμπάς, Σωτηράκης, Τανουσάι, Ντίνε, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγερωγίου, Θεοδωρίδης

B' Ημίχρονο: Ψεύτης, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Αδαμόπουλος, Αλέμης, Αλάγκμπε, Τσιράκης, Αντωνάκης, Μούγιος, Γουσέτης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων