ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Εμπειρία ζωής για εμάς και τα παιδιά μας"

Στο στούντιο του Radio Arcadia 93.8, βρέθηκαν ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, Χρήστος Νικολάου και ο προπονητής της Κ14, Γρηγόρης Παναγιώταρος το μεσημέρι της Δευτέρας (11/06) λίγο μετά την επιστροφή του ΑΣΤΕΡΑ από την Πορτογαλία...

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέρασε τα ελληνικά σύνορα με την συμμετοχή της παιδικής του ομάδας στο Διεθνές Leiria Cup, κατακτώντας την 7η θέση αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, όπως είπαν στον Χρήστο Καρνέζη ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και ο Προπονητής της ομάδας αυτό είχε σημασία είναι η εμπειρία των παιδιών απέναντι σε τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και η συναναστροφή τους με ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο.

"Το χαρήκαμε όλοι, πρώτα πρώτα τα παιδιά κι έπειτα εμείς" είπαν χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψαν πως οι κερκίδες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών των Αρκάδων φώναζαν "ΑΣΤΕΡΑΣ" κάτι που δείχνει την καλή εντύπωση που έδωσαν τα "πιτσιρίκια" της ελληνική ομάδας.

Η συζήτηση είχε απ' όλα. Ιδιαίτερη μνεία στο βραβείο Fair Play, που πήρε ο ΑΣΤΕΡΑΣ, το μέλλον των Αρκάδων η ελληνική πραγματικότητα, και φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων