ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ έλαμψαν!

Η πρώτη φάση του Leiria International Football Cup - U14 ολοκληρώθηκε και ο Αστέρας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στην πρώτη αναμέτρηση των Αρκάδων με την οικοδέσποινα Λεϊρία, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Οι κιτρινομπλέ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκεί, ο Αστέρας παρά το κύρος της ιστορικής αγγλικής ομάδας, δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για το καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Κ14 είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, η Σέφιλντ με δύο τέρματα στο 32’ και στο 41’ πήρε τη νίκη με 2-0.

Το τελευταίο παιχνίδι των κιτρινομπλέ για τους ομίλους, ήταν κόντρα στην ιστορική Μπενφίκα. Οι Αρκάδες κοίταξαν στα μάτια τα αστέρια της Μπενφίκα και κράτησαν τους Πορτογάλους στο μηδέν.

Με αυτή την παρουσία στο τουρνουά, το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο θετικές εντυπώσεις άφησαν. Οι εμφανίσεις των μικρών ποδοσφαιριστών των κιτρινομπλέ άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Tη Δευτέρα (10/6) η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ παίζει με τη Βιτόρια στις 13:30 και όπως όλα δείχνουν θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την σελίδα της Λεϊρία στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων