ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ταξίδι του Τζίμα από την Πρέβεζα στον ΑΣΤΕΡΑ και από 'κει στην Εθνική!

Ο Παναγιώτης Τζίμας πέτυχε το ένα από τα τέσσερα τέρματα της Εθνικής Νέων στο 4-4 με το Ταρζικιστάν και το a-s... ταξιδεύει μαζί του από την Πρέβεζα μέχρι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μόλις στα 6 του ξεκίνησε το δικό του ποδοσφαιρικό ταξίδι στον Άρη Πρέβεζας. 

Ο Θωμάς Βασιλειάδης, που είχε στα χέρια του αυτό το ταλέντο θυμήθηκε αργότερα σύμφωνα με το «pamepreveza.gr» για τον Παναγιώτη: 

"Ήταν ένα παιδί που έδειξε ότι είχε όλα τα στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσει θα πάει πολύ μπροστά. Δούλεψε πάρα πολύ και νομίζω θα μας κάνει υπερήφανους".

Αυτά τα λόγια έγιναν τον Ιούνιο του 2015, όταν στα 14 του τότε πήγαινε στο "Κολοκοτρώνης" για να ενταχθεί στην Κ15 των Αρκάδων.

Περίπου 2,5 χρόνια μετά γίνεται επαγγελματίας.

"Οι Παναγιώτης Τζίμας και Αλέξης Νικολακόπουλος υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΑΣΤΕΡΑ για τα επόμενα τρία χρόνια", αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση των "κιτρινομπλέ"

Η θέση του είναι να παίζει πίσω από τον επιθετικό και με την ομάδα Νέων του ΑΣΤΕΡΑ μετρά σε 19 συμμετοχές 10 γκολ. Η κλήση του στην Εθνική αναπόφευκτη. 

Η χρονιά αυτή έκλεισε για τον ΑΣΤΕΡΑ ονειρικά. Στις 5/5 η ομάδα της Τρίπολης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Η νίκη με 3-0 συνδυάζεται με το ντεμπούτο του νεαρού με την πρώτη ομάδα. Στο 86' ο Μάρτιν Ρόλε αφήνει τη θέση του στον 18χρονο και το ταξίδι γι' αυτόν μόλις ξεκινά...

Και φυσικά συνεχίστηκε με την 5η συμμετοχή του στην Κ19, όπου σκόραρε το 3ο του γκολ. Έχει ήδη σκοράρει και με Λετονία και με Γιβραλτάρ, ενώ με την Κ16 σε 6 ματς έγραψε 5 τέρματα.

Το δεδομένο είναι πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει στα χέρια του ένα διαμάντι το οποίο είναι πανέτοιμο να λάμψει!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων