ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ19: Υπολόγιζαν χωρίς τον... Αστέρα στην Τούμπα

Η Κ19 του Αστέρα, κατάφερε και πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα (1-1) την Κυριακή (12/05) στην Τούμπα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στη Θεσσαλονίκη είχαν ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ19 εδώ και αρκετό διάστημα. Στον αγώνα με τον Αστέρα θα γινόταν η στέψη του τίτλου στους "ασπρόμαυρους". Βέβαια, όλοι περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Κ19 του Αστέρα, μπήκε αποφασισμένη και συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να φύγει από την Τούμπα μ' ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κατάφερε μάλιστα να πάρει κεφάλι στο σκορ, χάρη στο τέρμα του Τερεζίου. Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι Νέοι του Αστέρα, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος τους.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο ματς και το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κιτρινομπλέ απέδειξαν γι' ακόμη μία φορά πως δεν πρέπει να ξεγράφονται από κανέναν αντίπαλο τόσο εύκολα. Μάλιστα, πραγματοποιούν έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, έχοντας δέκα νίκες, μία ισοπαλία και μόνο δύο ήττες.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν σεβασμό στον αντίπαλο τους μετά την κατάκτηση του τίτλου και αποφάσισαν να κάνουν pasillo στους "ασπρόμαυρους" τη στιγμή που πήγαιναν να σηκώσουν το τρόπαιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων