ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ19: Μοιρασιά στην Τούμπα (VIDEO)

Σπουδαίο αποτέλεσμα κατάφερε και πήρε η Κ19 του Αστέρα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών.

 

Οι κιτρινομπλέ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι. Ο Κανελλόπουλος εκτέλεσε από την άσπρη βούλα, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Καλουτσίδη να πέφτει στη σωστή γωνία και να απομακρύνει. Ωστόσο, ο Τερεζίου πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας απείλησε και πάλι. Ο Τερεζίου θέλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο πορτιέρε του Δικεφάλου μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο ματς. Ο Τζοβάρας μετά από ωραία ατομική ενέργεια, νίκησε τον Καραχάλιο και έκανε το 1-1.

Οι Αρκάδες λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Αλί Μπαμπά έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι, έκανε το σουτ, ωστόσο η προσπάθεια του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο σκόρερ του Αστέρα, Τερεζίου στο 72’ μετά από ωραία σέντρα του Τανουσάι, έπιασε το σουτ στη κίνηση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων με τον Αστέρα να φτάνει τους 51 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καραχάλιος, Διαμαντόπουλος, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Αλί Μπαμπά (70’ Τανουσαϊ), Γλέζος (79’ Καλογεράκης), Τζίμας, Κανελλόπουλος, Τερεζίου (88’ Αντεμαϊ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων