ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θριάμβευσε στην Ξάνθη η Κ19!

Η Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 1-3 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης το μεσημέρι του Σαββάτου (09/03) συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

Το σκορ για τους Αρκάδες άνοιξε ο Τζίμας στο 10ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική ομάδα προσπάθεια από τα δεξιά. Η μπάλα πέρασε σχεδόν από όλη την πτέρυγα.

Ο Διαμαντόπουλος πάσαρε στον Γλέζο και αυτός στον Αλί ο οποίος σέρβιρε στον Τζίμα. Με αντίθετο πόδι έκλεισε προς τα μέσα και περνώντας 2 αντιπάλους εκτέλεσε για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 41' με πέναλτι.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε πλήρως τον έλεγχο και στο 70' και πάλι ο Τζίμας με εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο Αλί μαζί με αποβολή έδωσε και πάλι προβάδισμα στον ΑΣΤΕΡΑ.  Ωραία κομπίνα σε φάουλ αριστερά έξω από την περιοχή από Αλμπάνη και Τζίμα!

Στο 74' ο Τζίμας με προσωπική ενέργεια, έκανε ωραία κίνηση από τον άξονα περνώντας 4 αντιπάλους, σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ καθώς χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και περνώντας παράλληλα από την γραμμή του τέρματος πέρασε άουτ.

Το τελικό 3-1 ήρθε στο 80' με τον Αλί Μπαμπά με φωτοβολίδα έξω από την περιοχή!

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων