ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο με... τεσσάρα! (VIDEO)

Ενα άνετο μεσημέρι είχε η Κ19 του Αστέρα το Σάββατο (02/03) καθώς χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού με 4-0.

 

AΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

 

 

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών, οι κιτρινομπλέ υποδέχθηκαν τον Παναιτωλικό, στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα. 

Οι Αρκάδες, ήθελαν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ατρόμητο (1-4) γι' αυτό και μπήκαν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του, χάρη στο τέρμα του Τερεζίου. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αστέρας "κλείδωσε" τη νίκη.

Το 2-0 έγινε από τον Γλέζο, ύστερα από το καταπληκτικό σουτ που έκανε εκτός μεγάλης περιοχής στο 79'. Τα δύο τελευταία τέρματα για τον Αστέρα, τα πέτυχε ο Κανελόπουλος, με το ένα να είναι από ασίστ του Γλέζου. Το 4-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα των δύο ομάδων, με τους κιτρινομπλέ να κατακτούν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μανουσιάδης, Διαμαντόπουλος, Τανουσάι (86' Kumadey), Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Alagbe, Αλμπάνης, Γλέζος, Ali Baba, Τζίμας (89' Καλογεράκης), Τερεζίου (72' Κανελλόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Ντόβας, Μελιάδης, Μπακαδήμας, Θώδης, Φυτόπουλος, Ντουάρτε, Διγκόζης (73’ Τσιαντής), Καββαδίας, Φραντζέσκος (81’ Πανταζής), Σκόνδρας (60’ Μπελεβώνης).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων