ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανέβηκε 3η η Κ17 (VIDEO)

Στην 3η του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

 

Οι κιτρινομπλέ, έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε οκτώ αγώνες και πλέον εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα της ΑΕΚ  με τον ΟΦΗ (1-1) σκαρφάλωσε στη 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ΠΑΕ:

Ευρεία νίκη για την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού σε αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και άνοιξε το σκορ στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχόπουλου. Στο 66' ο Μπερκής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ενώ στο 70' και πάλι ο Μιχόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μανουσιάδης, Δούρος, Χριστόπουλος, Γκίκα, Αλέμης (72' Μπάτσι), Τσιράκης, Αντωνάκης (72' Διονυσόπουλος), Ανανιάδης (38' Αδαμόπουλος), Μπερκής (75' Παπαϊωάννου), Μιχόπουλος, Γουσέτης (72' Ξεπαπαδάκης)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων