ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρομερό διπλό της Κ15 επί του ΟΦΗ!

Τον ΟΦΗ αντιμετώπισε η Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ στο Βαρδινογιάννειο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών, σ' ένα ματς που τα είχε όλα!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Οι πιτσιρικάδες του ΑΣΤΕΡΑ, βρέθηκαν σε τρομερή φόρμα και έφυγαν με το διπλό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αρχικά, πήραν το προβάδισμα με 1-0 και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απάντησαν και έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα. 

Το 1-1 δεν πτόησε τους κιτρινομπλέ όπου πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ, σ' ένα παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις, πέτυχε και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Αρκάδες νικητές, φεύγοντας από την Κρήτη με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων