ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

K17: "Καθάρισε" τον Ατρόμητο ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Την 4η νίκη της  στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 πήρε η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Το σκόρ για τον ΑΣΤΕΡΑ, άνοιξε στο 30ο λεπτό με τον Ανανιάδη. 

Ένα πανέμορφο γκολ που ξεκίνησε από τα δεξιά με ωραία ενέργεια του Μιχοπούλου, οποίος έκανε την παράλληλη μπαλιά στο ύψος της περιοχής, ο Μπερκης  άφησε εξαιρετικά την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του με ωραία προσποίηση κι ο επερχόμενος Ανανιάδης πλάσαρε έξω από την περιοχή χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος απλά είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 73' ο δημιουργός του πρώτου τέρματος, Μιχόπουλος,  και καλύτερος παίχτης του γηπέδου διπλασίασε τα τέρματα του ΑΣΤΕΡΑΣ.

Ο Γουσετης από τα αριστερά έπαιξε το 1-2 με τον Μιχόπουλο, πέρασε εξαιρετικά στο ένας με έναν τον αντίπαλο του και στην συνέχεια "έσπασε" την μπάλα στο πέναλτι όπου ο επερχόμενος Μιχόπουλος πλάσαρε κάνοντας το 2-0.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με ένα σχετικά τυχερό γκολ καθώς μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή  του αστέρα η μπάλα στρώθηκε στους παίχτες του ατρόμητου που σκόραραν κάνοντας το 2-1 το οποίο ήταν κ το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων