ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ17: Πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ

Το Σάββατο (08/09) αναμένεται η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Κ17 Super League, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δεκαέξι (16) ομάδες κάτω των 17 ετών των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή.

 

 

Oλυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται στον Α' όμιλο μαζί με ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Ενώ, τον Β' συμπληρώνουν ομάδες όπως ο Άρης, ΑΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Κ17, οι δύο  πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης (Τελική Φάση), προκειμένου να αναδειχθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ17.

Οι κιτρινομπλέ θα κάνουν πρεμιέρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γαλατσίου, κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (08/09, 12:00).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

 

Ημερομηνία Ώρα Αγώνας Γήπεδο

Σάββατο 8/9 11:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού (Αγ.Ι.Ρέντη)

Σάββατο 8/9 12:00 Α.Ε.Κ. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δημοτικό Γαλατσίου (Άλσος Βεΐκου) 

Σάββατο 8/9 17:00 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας (Αγ.Σπυρίδων)

Κυριακή 9/9 11:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Ο.Φ.Η. Β’ Αργυρούπολης (Λαύρας)

ΡΕΠΟ: Ατρόμητος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων