ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι νέοι έδειξαν τον δρόμο, 1-0 τον Παναιτωλικό!

Μια μέρα πριν τον "τελικό" του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ πέρασε από την πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κερδίζοντας με 1-0 την Κ20 του Παναιτωλικού.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι μόλις στο τρίτο λεπτό με ένα σουτ του Κάρδαρη έξω από την περιοχή.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 6' ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Ζορμπά με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νικολακόπουλου.

Οι δύο ομάδες λειτούργησαν εξαιρετικά στην άμυνα τους στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές φάσεις.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η άμυνα του ΑΣΤΕΡΑ δεν επέτρεψε στους Αιτωλούς να βρουν πολλές ευκαιρίες.

Στις δύο τελικές που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, έπεσαν πάνω σ' έναν πολύ καλό Τσιμόπουλο, ο οποίος αντέδρασε σωστά σε δύο τετ-α-τετ.

Οσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβρισκε πιο εύκολα χώρους. Μάλιστα, στο 75΄οι Αρκάδες ζήτησαν (σωστά) πέναλτι για χέρι σε σέντρα του Γλέζου από αριστερά το οποίο όμως δεν υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Στο 85' ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναπτύχθηκε όμορφα από την άμυνα, με τους Αρκάδες να βγάζουν σε θέση τετ-α-τετ τον Νικολακόπουλο, είχε όμως απάντηση ο Καλατζής.

Η Κ20 μετά την νίκη της αυτή ανέβηκε στην 5η θέση και απομένει ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις: 

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Γιαννιώτης, Χριστογιάννης, Πριόνας, Λιάβας, Μπακογιάννης (75’ Τσιαντής), Τσιγγάρας, Κυζιρίδης (79’ Καββαδίας), Αλομπισάτ (59’ Πατίλας), Μπελεβώνης, Γεωργούσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Ζήσης, Κουμάντεϊ, Ζορμπάς, Μιχελής, Κάρδαρης, Τζίμας, Γλέζος, Νικολακόπουλος, Σουμά, Τσανγκ, 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων