ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετάει η ομάδα!

Για το πρωτάθλημα της Super League Κ20  η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ πέρασε από την έδρα της Κέρκυρας με 1-0, σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, καθώς οι Αρκάδες μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα. 

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ  

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων με αρκετά παιδιά από την ομάδα της Κ17 (γεννηθέντες το 2001, 4 στην βασική ενδεκάδα από τους 6 που είχε στην αποστολή) καθώς ο Ζήσης είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες ενώ ο Φωτόπουλος ήταν τραυματίας και ο Χριστόπουλος θα μπει στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Παρά τις απουσίες οι κιτρινομπλέ έκαναν άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα αν και το τελικό 0-1 μοιάζει φτωχό με βάση την εικόνα των Αρκάδων στην αναμέτρηση. 

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μαρίνος στο 20ο λεπτό της συνάντησης. Οι Αρκάδες έβγαλαν κόντρα επίθεση και κέρδισαν πλάγιο στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Κέρκυρας το οποίο εκτέλεσε πολύ γρήγορα ο Κουμάντεϊ με στόχο τον Μαρίνο.

Εκείνος, κοντρόλαρε άψογα και με ψιλοκρεμαστό διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγκράτη. 

Η εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή ενώ ο Μαρίνος είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε αισθητά και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στους διακριθέντες για τον ΑΣΤΕΡΑ ήταν οι Κάρδαρης, Χασάν και Μαρίνος ενώ κομβική ήταν η παρουσία του Αντζουλά στην Αρκαδική άμυνα που ουσιαστικά δεν απειλήθηκε καθόλου. 

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Τανουσάι, Κουμάντεϊ, Κωτσόπουλος, Αντζουλάς, Κάρδαρης, Διαμαντόπουλος, Ζορμπάς, Νικολακόπουλος, Αλχασάν, Μαρίνος.

Κέρκυρα: Παγκράτης, Νικολάου, Αθανασίου, Αποστολίδης, Πιτσόλης, Κέντρος, Τσάνης, Παναγιωτίδης, Σπάχιου, Νικολούδης, Λαμπόγλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων