ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O Τζίμας "σκότωσε" τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Με γκολ του Πάνου Τζίμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε μια πολύτιμη ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League Κ20.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εξαργύρωσαν την ανωτερότητα τους με το πέναλτι - γκολ του Βάρκα στο 15ο λεπτό, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Στο δεύτερο μέρος με το ρευστό 1-0 να παραμένει ο Αστέρας ανέβηκε εκμεταλλευόμενος τους χώρους που άφηναν οι Πειραιώτες και τελικά στην εκπνοή ο Τζίμας χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον ΑΣΤΕΡΑ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Ζήσης, Φωτόπουλος, Ζορμπάς, Αντζουλάς, Μαρίνος, Τσέκος, Κανελλόπουλος, Τζίμας, Γλέζος, Tσανγκ.
Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσερκώνης, Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (68’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Βάρκας, Χατζηιωαννίδης (92’ Φυτόπουλος), Βοϊλης (83’ Αγιώτης).

Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων