ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόντρα στον Παναθηναϊκό η Κ15

Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ που ρίχνεται στη μάχη αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και τα τμήματα υποδμής των Αρκάδων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

 

Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

H K20 του ΑΣΤΕΡΑ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης το πρωινό της Κυριακής (10/12, 11:45) στο ανοιχτό γήπεδο των Μελλισίων "Κ. Τσιμπρικίδης", με μία απουσία μάλιστα καθώς είναι τιμωρημένος ο Κανελλόπουλος.

Η Κ17 κοντράρεται με τον Ατρόμητο επίσης το πρωί της Κυριακής (10/12, 11:30) στο Δημοτικό Γήπεδο του ΡΟΥΦ, με τους Περιστεριώτες να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Ανδριόπουλο.

Τέλος, η Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ αντιμετωπίζει το πρωί του Σαββάτου (09/12, 12:00) στο βοηθητικό γήπεδο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων