ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ψυχάρες οι Νέοι απέναντι στον Παναθηναϊκό

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα δεν το έβαλε κάτω η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στον αγώνα μόλις στο πρώτο λεπτό σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πάλι οι πράσινοι αιφνιδίασαν τους Αρκάδες και ο Μπουζούκης με όμορφη προσπάθεια και σουτ έβαλε πολύ δύσκολα στον ΑΣΤΕΡΑ.

Ωστόσο, στα δύσκολα οι κιτρινομπλέ έδειξαν χαρακτήρα και μπόρεσαν τελικά να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο τέρματα προς το τέλος της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο Γλέζος στο 70' με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για τον ΑΣΤΕΡΑ και έδωσε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Τελικά 7 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Τζίμας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καπετάνος, Ασημάκης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ζήσης, Γλέζος, Κανελλόπουλος, Τζίμας, Jang, Μαρίνος, Νικολακόπουλος.

Επαιξαν και οι: Μπλάτσος, Τσέκος, Φωτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων