ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μια αγκαλιά γεμάτη οικογένεια, ποδόσφαιρο και ΑΣΤΕΡΑ

Οικογένεια, ποδόσφαιρο και στη μέση ο ΑΣΤΕΡΑΣ που περιέχει και τις δύο έννοιες στον οργανισμό του στο μέγιστο βαθμό! Διαβάστε για την ιστορία αυτής της αγκαλιάς.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

H K20 του ΑΣΤΕΡΑ αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, αποσπώντας ισοπαλία χωρίς σκορ. Και μετά τον αγώνα, οι κιτρινομπλέ δημοσίευσαν αυτή την εικόνα:

Εξηγώντας τη σημασία της:

"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Ο Αντώνης Τσιφτσής (18 ετών), επαγγελματίας τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ, εδώ και τρία χρόνια ζει στην Τρίπολη και δουλεύει σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα... Εδώ αγκαλιάζει τον μπαμπά του, ο οποίος ζει στη Νέα Πέλλα Γιαννιτσών. Η αγκαλιά μετά τον αγώνα της Κ20 στη Θεσσαλονίκη εμπεριέχει όλα τα συναισθήματα που γεννά αυτό το υπέροχο άθλημα, αλλά αναδεικνύει και τους ισχυρούς δεσμούς της οικογένειας. Είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά, υπάρχει όμως μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά που ζουν μακριά από την οικογένεια τους..."

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όμως τη διαφορά στον οργανισμό του ΑΣΤΕΡΑ. Ένα ποστάρισμα που σημαίνει τόσα πολλά για τον Αντώνη, τον πατέρα του και ολόκληρη την οικογένεια των κιτρινομπλέ!

Πηγή: instagram/asterastripolisfc

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων