ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αφησε βαθμούς στο Γαλάτσι η Κ17

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ άφησε 2 βαθμούς στο Γαλάτσι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ και αρκέστηκε στην ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα το πρωινό του Σαββάτου (28/10).

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ομάδα του Κώστα Μπεντεβή ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και κέρδισε μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει.

Στο 21ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Μιχελή και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 70‘ η ομάδα του Αστέρα, αστόχησε σε πέναλτι με τον Κάρδαρη και στη συνέχεια ο Ηλίας Λαζαρίδης στο 77‘ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τη ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Καλούδης, Ποζατζίδης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Κανελλάκης, Αυγέρης (57’ Δημητρίου), Πλουμάτος, Λαζαρίδης, Μπιλικαϊδης, Κατσικάς, Σταματής.

Αστέρας Τρίπολης: Πέτρου, Σταθόπουλος, Δούρος, Ζορμπάς, Μιχελής, Τανουσάι, Μπλάτσος, Μιχόπουλος, Ντίνος, Τζίμας, Κάρδαρης.

Επαιξαν και οι: Μπερκής, Κωτσόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων