ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παλικαρίσια ανατροπή από την Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Πανιώνιο (VIDEO)

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι νέοι του ΑΣΤΕΡΑ κατάφεραν να κερδίσουν τον Πανιώνιο με 3-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα το πρωινό του Σαββάτου (21/10) στο βοηθητικό γήπεδο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στον αγώνα με τον Οικονομίδη στο 13ο λεπτό. Οι Αρκάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με καρφωτή κεφαλιά του Νικολακόπουλου στο 40', με το 1-1 να είναι και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 69ο λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ο Jang με εξαιρετική κάθετη ασίστ έβγαλε μόνο τον Νικολακόπουλο και ο νεαρός επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αστρά για το 2-1!

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ του Τσακιργιάννη στο 75' έκαναν το 2-2, ωστόσο ο Νικολακόπουλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!

Στο 83' με παλικαρίσια κίνηση μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έδωσε τη νίκη στον ΑΣΤΕΡΑ!

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
 
Τσιμόπουλος, Τσέκος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Φωτόπουλος, Μπλάτσος, Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος, Jang, Νικολακόπουλος.
 
Επαιξαν και οι: Κομνηνός, Ασημάκης, Κάρδαρης.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και την 4η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Πανιώνιο στην 5η με 13.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων