ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βασικός ο Τζίμας στη νίκη της Παίδων

Η Εθνική Παίδων επικράτησε με 1-0 της Νορβηγίας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Σερβία. Το Σάββατο (21/10) παίζει με Γιβραλτάρ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Με γκολ του Θυμιάνη στο 28' η Εθνική Παίδων επικράτησε της Νορβηγίας με 1-0 στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Σερβία. Ο Τζίμας του ΑΣΤΕΡΑ ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

 

Οι παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου μπήκαν με το δεξί στον όμιλο και πήραν το πρώτο τους τρίποντο ενώ το Σάββατο (21/10) θα τεθούν αντιμέτωποι με το Γιβραλτάρ και η πρώτη θέση αναμένεται να κριθεί στο ματς με τους Σέρβους.

 

Εθνική Ελλάδος: Μανδάς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Λιάβας (22' Μαυρουδής), Σερπέζης (65' Φέκκας), Τζίμας, Γεωργαντής (48' Τζαβίδας), Βρακάς, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων