ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τι έκαναν τα Αστεράκια το Σαββατοκύριακο (VIDEO)

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Την ήττα γνώρισε η Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Στρούγγη. Οι κιτρινομπλέ συνήλθαν από το γρήγορο γκολ και πίεσαν για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 35' με γκολ του Νικολακόπουλου.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με γκολ του Τριμμάτη στο 73'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Κίναλης, Τάμπας, Βηταλιώτης, Λώλος, Στρούγγης, Ιμέρι, Νταβιώτης, Παυλής, Κοτσίκος, Λαζαρίδης, Νάτσος

Έπαιξαν και οι: Τριμμάτης, Ρούνης, Χατζοβασιλάκης

Αστέρας Τρίπολης: Καπετάνος, Τζέκος, Μαρίνος, Αντζουλάς, Ζήσης, Χριστόπουλος, Ασημάκης (72′ Κομνηνός), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσανγκ (68′ Φωτόπουλος).

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο βοηθητικό γήπεδο του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το Σάββατο (14/10) και απέσπασε ισοπαλία από τους Ερυθρόλευκους, οποίοι ήταν είχαν 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 45‘ χάρη σε γκολ του Μπλάτσου. Ο Ολυμπιακός μπήκε… αγριεμένος στο δεύτερο μέρος και κατάφερε τρία λεπτά μετά την έναρξή του να ισοφαρίσει με φοβερό σουτ από μακριά του Φέκκα.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν μάλιστα και το προβάδισμα με γκολ του Ζαχαράκη στο 73'. 

Ομως,  τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ δεν το έβαλαν κάτω και λίγο πριν το φινάλε στο 84' ο Μποσκουϊδης μπερδεύτηκε με τον Καραργύρη και ο Τζήμας εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος στην άμυνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

 Διαβάστε ΕΔΩ για την Κ15

To βίντεο του αγώνα της Κ17:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων