ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑ έχεις... ταλέντο!

Η περίπτωση "Αντζουλάς" δεν αποτελεί τυχαίο περιστατικό. Το Arcadia Sports φωτίζει το έργο που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ πάνω στα νέα παιδιά και χειροκροτεί αυτήν την προσπάθεια, η οποία τελευταία χρόνια όλο και δυναμώνει

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Αντζουλάς βλέπει τις τελευταίες μέρες το όνομά του να... φιγουράρει στη λίστα της Guardian με τα 60 καλύτερα 17χρονα ταλέντα του κόσμου.

Η δουλειά που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία χρόνια πάνω στα νέα παιδιά είναι εντυπωσιακή. Η ικανότητα των ανθρώπων της ομάδας να βρίσκουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους φέρνουν στον... αφρό όπως οι Φορτούνης, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Ράγιος έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Το ενδιαφέρον έχει στραφεί στις Ακαδημίες. Εκεί είναι το μέλλον και μόνο αν υπάρχει δική σου βάση έχεις μία βιώσιμη εξέλιξη. 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε δύο παρουσίες της Κ-17 στο Final Four, ενώ η Κ-15 κατάκτησε πριν δύο χρόνια την 1η θέση σε τουρνουά της Νike παίρνοντας το εισιτήριο για το παγκόσμιο της Φινλανδίας. 

Επίσης, δεν αποτελεί παιχνίδι της μοίρας ή της τσιγκουνιάς, που ίσως κάποιοι με κακοπροαίρετη διάθεση θα ήθελαν να πουν "δεν δίνονται χρήματα για το ρόστερ".

Οι Αρκάδες τα τελευταία τρία χρόνια έχουν βάλει στόχο να γεμίσουν την πρώτη ομάδα με τα δικά τους παιδιά. Και αυτό πράττουν βάσει ενός καλά σχεδιασμένου πλάνου.

Ο Δουβίκας είναι ένα παιδί που έχει "κλέψει τις εντυπώσεις", μέσα τη δουλειά του να αναγνωρίζεται (έστω και καθυστερημένα) με την κλίση του στην Εθνική. 

Ο Κυριακόπουλος προέρχεται κι αυτός από τις ακαδημίες και τον είδαμε φέτος να φοράει μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού - έστω κι αν αυτό ήταν σε φιλικό.

Τσιφτσής και Καπετάνος, είναι οι δύο τερματοφύλακες που ανέβηκαν από την Κ-20 και πλαισιώνουν τον Αθανασιάδη, με τη διοίκηση να τους δείχνει εμπράκτως την εμπιστοσύνη σ' αυτούς.

Ο Ίγκορ είναι κι αυτός ένα παιδί που το είδαν και το έφεραν στην Τρίπολη και τον βλέπουμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Ακόμη κι ο Κώτσιρας, είναι ένας παίκτης που ανακαλύφθηκε όταν ήταν ακόμη παιδί. Έκανε προπονήσεις με την ομάδα, αλλά κάποιες δυσκολίες τον ανάγκασαν να παίξει στη Μεγαλόπολη. Είναι εδώ από πέρυσι όμως και ματς με το ματς κερδίζει τη θέση του στην ομάδα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλες τις ομάδες στη Super League Σουρωτή που θέλουν να έχουν ένα νοικοκυρεμένο "αύριο". Που θέλουν να αποτελούν μαγνήτη για ομάδες και μάνατζερ από το εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι υπάρχουν παιδιά στην επαρχία που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά στο 'Κολοκοτρώνης".

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων